×
Woningaankoopkeuring Woninginspectie door een gecertificeerd bouwkundige

Bouwkundige opname van uw woning

Gaat u een woning aankopen? Dan bent u verplicht onderzoek te doen naar de staat van de woning. Het doel van deze onderzoeksplicht is dat u de woning goed leert kennen en precies weet wat u koopt. Hiervoor is een bouwkundige opname uitstekend geschikt. De bouwkundig taxateur loopt tijdens deze bouwkundige opname samen met u door de woning en vertelt u alles over:

  • Essentiele gebreken;
  • De mogelijkheden m.b.t. verbouwingen;
  • Welke onderdelen onderhoud nodig hebben;
  • Welke kosten dit onderhoud met zich meebrengt.

Mondelinge bouwkundige opname

Bij Woningaankoopkeuring.nl kunt u terecht voor een mondelinge bouwkundige opname. Dit is een bouwkundig opname zonder rapport. Dat betekent dat u als koper samen met de bouwkundige door de woning loopt en alle onderdelen die in een rapport voorkomen worden besproken. U krijgt tijdens de woninginspectie direct advies, kunt al uw vragen stellen en voldoet direct aan uw onderzoeksplicht.

Gaat u een bouwkundige inhuren? Dan wilt u natuurlijk niet te veel betalen voor de bouwkundige opname van uw woning. Bij Woningaankoopkeuring.nl voldoet u voor slechts €150,- aan u onderzoeksplicht. Neem direct contact met ons op en voorkom dat u te veel betaalt voor een bouwkundig taxateur!

Sterker in de onderhandelingen

Een bouwkundige opname van uw woning kan ervoor zorgen dat uw onderhandelingspositie versterkt wordt. Als de bouwkundig taxateur verborgen gebreken ontdekt of de reparatiekosten erg hoog zijn, kunt u deze bevindingen als argument gebruiken om de prijs te laten zakken. Wellicht wil de verkoper de woning dan voor een lagere prijs verkopen. Ook sterker staan in de onderhandelingen? Bij Woningaankoopkeuring.nl kunt u voor slechts €150,- een bouwkundige inhuren!

Wat is mijn droomhuis waard?

Naast een bouwkundige opname, is het belangrijk om de woning te laten taxeren door een erkende taxateur om te weten wat uw droomwoning waard is. Maar let op: de tarieven van taxateurs staan niet vast en kunnen sterk van elkaar verschillen. Voorkom dus dat u geld verspilt aan een te dure taxateur! Op taxatietarieven.com vergelijkt u erkende taxateurs met elkaar en vind u direct de goedkoopste taxateur bij u in de buurt. Zo kunt u tot wel honderden euro's besparen.

Vind direct de goedkoopste taxateur!