×
Woningaankoopkeuring Woninginspectie door een gecertificeerd bouwkundige

Bouwkundige woninginspectie bij de aankoop van een huis

Bent u op zoek naar een bouwkundige inspectie huis? Dan bent u bij Woningaankoopkeuring aan het juiste adres. Een bouwkundige inspectie helpt u om inzicht te krijgen in de bouwkundige staat van de woning. Naast het feit dat u zelf straks goed weet wát u precies koopt, is een mondelinge bouwkundige inspectie huis ook van belang voor het voldoen aan uw onderzoeksplicht.

Vraag direct een bouwkundige inspectie huis aan!

Bouwkundige inspectie woning

Het is belangrijk om een bouwkundig expert in te schakelen bij de koop van een woning, zodat hij u kan informeren over de staat van de woning. Tijdens de woninginspectie vertelt de bouwkundige u alles over:

  • Essentiele gebreken;
  • De mogelijkheden m.b.t. verbouwingen;
  • Welke onderdelen onderhoud nodig hebben;
  • Welke kosten dit onderhoud met zich meebrengt.

Mondelinge bouwkundige inspectie woning

Een mondelinge bouwkundige woninginspectie is een inspectie zonder rapport. Dat betekent dat u als koper samen met de bouwkundige door de woning loopt en alle onderdelen die in een rapport voorkomen worden doorgesproken. U krijgt tijdens de woninginspectie direct advies, kunt al uw vragen stellen en voldoet direct aan uw onderzoeksplicht.

Bouwkundige inspectie kosten

Een groot voordeel van een mondelinge bouwkundige inspectie woning is dat u veel geld bespaart, omdat er geen rapport opgesteld hoeft te worden. U wilt toch ook niet te veel betalen voor uw woninginspectie? Schakel ons direct in tegen het vaste, lage tarief van slechts €150,- en bespaar direct bouwkundige inspectie kosten!