×
Woningaankoopkeuring Woninginspectie door een gecertificeerd bouwkundige

Bouwkundig onderzoek bij aankoop woning

U heeft uw droomwoning gevonden, maar is alles wel zo mooi als het lijkt? Een bouwkundig onderzoek bij aankoop van een woning geeft antwoord op deze vraag. Tijdens een bouwkundig onderzoek loopt u samen met de bouwkundige door de woning. De bouwkundige zal u tijdens deze mondelinge meeloopkeuring alles vertellen over:

  • Essentiele gebreken;
  • De mogelijkheden m.b.t. verbouwingen;
  • Welke onderdelen onderhoud nodig hebben;
  • Welke kosten dit onderhoud met zich meebrengt.

Direct een bouwkundig onderzoek voor uw woning aanvragen? Neem contact met ons op.

Mondelinge meeloopkeuring

Een mondelinge bouwkundige meeloopkeuring is een bouwkundig onderzoek zonder rapport. Dat betekent dat u als koper samen met de bouwkundige door de woning loopt en alle onderdelen die in een rapport voorkomen worden doorgesproken. U krijgt tijdens de woninginspectie direct advies, kunt al uw vragen stellen en voldoet direct aan uw onderzoeksplicht. Een groot voordeel van een mondelinge bouwkundige inspectie woning is dat u veel geld bespaart, omdat er geen rapport opgesteld hoeft te worden. Voldoe ook voor slechts €150,- aan uw onderzoeksplicht!

Bouwkundig onderzoek: verplicht ja of nee?

Bouwkundig onderzoek doen bij een huis kopen is verplicht. Deze onderzoeksplicht houdt in dat u actief onderzoek doet naar de staat van de woning en zo precies weet wat u koopt. Een bouwkundig onderzoek van uw huis door Woningaankoopkeuring.nl zorgt ervoor dat u meteen aan uw onderzoeksplicht voldoet.

Wilt u ook niet te veel betalen aan een
bouwkundig onderzoeksbureau? Schakel ons direct in en voldoe voor slechts €150,- aan uw onderzoeksplicht.

Bouwkundig onderzoek: kosten

Een bouwkundig onderzoek bij aankoop woning is dus van groot belang, maar wat zijn de kosten? Dit verschilt sterk per bouwkundig onderzoeksbureau. Voorkom daarom dat u te veel betaalt! Bij Woningaankoopkeuring betaalt u slechts €150,- aan bouwkundig onderzoek kosten. Schakel ons direct in of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.